Bewoners van woonzorgcentrum Bosbeekhof wonen in een nieuwbouw, gebouwd in 2020. Dit betekent dat zowel de woon- als leefruimte voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bij het ontwerp van het gebouw is rekening gehouden met de noden van ouderen die fysieke of psychische noden hebben. Alle ruimtes zijn toegankelijk voor personen met mobiliteitsproblemen. 

De woongelegenheden van de bewoners bevinden zich op het gelijkvloers en twee verdiepingen en zijn gegroepeerd in 3 wijken, respectievelijk Tuinwijk, Boshoek en Hoogland. Per wijk zijn er twee straten. Elke bewoner heeft dus zo zijn eigen adres met huisnummer. Elke straat kan gebruik maken van een gemeenschappelijke leefruimte met living, eetplaats, keuken en fijne leeshoekjes. 

Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke straat waar zich de kapper, de fitnessruimte en de burelen bevinden. Er zijn zitbanken voorzien voor de bewoners en bezoekers waarop kunnen uitrusten of bijpraten. 

In de nabije toekomst (2022) breidt het woonzorgcentrum uit met een lokaal dienstencentrum aan de voorkant van het gebouw. De bewoners en hun bezoekers zullen dan ook gebruik kunnen maken van de ruimtes die daar ontstaan zoals een cafetaria en een ruime ontmoetingsruimte.