Woonzorgcentrum Bosbeekhof is gelegen op een site waar ook een aantal andere dienstverleningen beschikbaar zijn. Je kan daar ook terecht met zorgvragen. Er is de Residentie Offendonk met 35 seniorenflats, het centrum voor dagopvang Huis Offendonk, de dienst gezinszorg en de woonzorgcoach.

Aanbod in het woonzorgcentrum

Het volledige dienstverlenings- en zorgaanbod van het woonzorgcentrum vind je verder op deze website. Wij bieden een thuis aan 92 bewoners. Zij wonen verspreid over 3 wijken, waarvan de Tuinwijk zich richt op bewoners met dementie. Het woonzorgcentrum beschikt voor 60 woongelegenheden met een bijkomende erkenning (het vroeger RVT). Deze woongelegenheden zijn bedoeld voor bewoners die minimaal afhankelijkheidscategorie B hebben. De bepaling van de categorie gebeurt op basis van een beoordeling van de zelfredzaamheid. De categorieën evalueren van volledig onafhankelijk (0) naar minder zelfdredzaam (en dus hoe afhankelijker) bij categorie A, B en C en de maximale afhankelijkheidscategorie is Cd (= bewoners met dementie die extra zorg nodig hebben). De 32 andere woongelegenheden zijn eerder bedoeld (vroeger ROB) voor bewoners die meer onafhankelijk zijn van zorg.

Seniorenflats in Residentie Offendonk

Residentie Offendonk

 Bekijk alle details op de website van Zorgbedrijf Rivierenland.

Centrum voor Dagopvang: Huis Offendonk

dvzc Offendonk

Huis Offendonk biedt een huiselijke omgeving waar personen die zorg nodig hebben enkele uren tot een volledige dag terecht kunnen. Alle informatie op de website van Zorgbedrijf Rivierenland.

Gezinszorg

Personen die thuis wonen maar graag in hun eigen huis enig hulp in het huishouden willen (koken, gezelschap, winkelen, ...), kunnen terecht bij de gezinszorg. Alle info vind je hier.

Zorgcoach

De zorgcoach voor Sint-Katelijne-Waver heeft ook haar bureau op de site aan de Wilsonstraat. Zij kan je helpen met al je vragen voor zorg en ondersteuning en zoekt samen met jou naar de zorg die het beste bij je past.

Contacteer de zorgcoach.