Bosbeekhof ligt in het centrum van Sint-Katelijne-Waver omringd door groen. Je vindt het woonzorgcentrum op wandelafstand van het dorpsplein. Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets en auto. Er is ruime parking voor bezoekers.

Aanbod in het woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum Bosbeekhof opende de deuren in 2020 op de plaats waar vroeger wzc Sint-Elisabeth stond. Het biedt een thuis voor 92 bewoners. Het woonzorgcentrum telt 3 wijken (Tuinwijk, Boshoek en Hoogdonk). In de Tuinwijk bieden we een verhoogd toezicht aan zodat personen met dementie er zich thuis kunnen voelen.

Het woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving. Je kan er wandelen in de belevingstuin of in het achterliggend park.

Bewoners kunnen hun leven verderzetten binnen hun mogelijkheden en deel blijven uitmaken van de buurt. Familie en vrienden zijn hier altijd welkom.

Bosbeekhof is een plek waar het goed wonen en leven is.

Woonzorgcentrum Bosbeekhof is gelegen op een site waar ook een aantal andere dienstverleningen beschikbaar zijn. Je vindt er eveneens Residentie Offendonk met 35 seniorenflats, het centrum voor dagopvang Huis Offendonk, de dienst gezinszorg en de zorgcoach, waar je terecht kan met al je zorgvragen. 

Seniorenflats in Residentie Offendonk

Residentie Offendonk

 Bekijk alle details op de website van Zorgbedrijf Rivierenland.

Centrum voor Dagopvang: Huis Offendonk

dvzc Offendonk

Huis Offendonk biedt een huiselijke omgeving waar personen die zorg nodig hebben enkele uren tot een volledige dag terecht kunnen. Alle informatie op de website van Zorgbedrijf Rivierenland.

Gezinszorg

Personen die thuis wonen maar graag in hun eigen huis enig hulp in het huishouden willen (koken, gezelschap, winkelen, ...), kunnen terecht bij de gezinszorg. Alle info vind je hier.

Zorgcoach

De zorgcoach voor Sint-Katelijne-Waver heeft ook haar bureau op de site aan de Wilsonstraat. Zij kan je helpen met al je vragen voor zorg en ondersteuning en zoekt samen met jou naar de zorg die het beste bij je past.

Contacteer de zorgcoach.