Waar kan je ons bereiken?

Samen dat vleugje meer geven

Woonzorgcentrum Bosbeekhof is gelegen midden in het groen aan de rand van het centrum van Sint-Katelijne-Waver. Er wonen 92 bewoners in alle rust op wandelafstand van het marktplein. Elke bewoner heeft een éénpersoonskamer met eigen badkamer.

Er zijn drie wijken in het woonzorgcentrum: Tuinwijk, Boshoek en Hoogdonk. De bewoners wonen in hun eigen straat. Iedere straat omvat 15à16 woongelegenheden. Zij delen een leefruimte, keuken en een terras. De inrichting van het woonzorgcentrum is huiselijk en bewoners kunnen ook hun eigen accenten toevoegen. Er is een gemeenschappelijke tuin waar iedereen van kan genieten. Achter de tuin is er een hondenlosloopweide waar bezoekers hun hond kunnen uitlaten. Deze ruimte is ook toegankelijk voor de bewoners. 

In de volgende bouwfase worden ook de gemeenschappelijke ruimtes afgewerkt. Hierdoor zal het volledige concept vorm krijgen waarbij de bewoners van de verschillende straten terechtkunnen in de publieke ruimtes van het woonzorgcentrum.

Een team van medewerkers en vrijwilligers staat klaar om iedere dag het beste van zichzelf te geven. Samen staan zij in voor de zorg voor de bewoner maar vooral voor een kwalitatieve dienstverlening op maat zodat iedere bewoner zichzelf kan zijn en kan genieten van het goede leven in en rond zijn nieuwe thuis.  

Op deze website vind je meer informatie over de werking van het woonzorgcentrum. Aarzel niet om jouw vragen te stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de contactgegevens hier.