We werken nauw samen met scholen en opleidingscentra uit de omgeving om stagiairs praktijkervaring te laten opdoen in de gekozen beroepsrichting. Hun interesses zijn heel ruim:

  • ZORG: kijkstages, logistiek medewerker, zorgkundige, verpleegkundige, ergotherapeut(e), begeleider wonen en leven, maatschappelijk werk, …
  • FACILITIARE DIENST: keuken, schoonmaak, technische dienst, …
  • ADMINISTRATIE: onthaalmedewerker

Stagiairs krijgen tijdens hun stage een meter of peter toegewezen.  Op die manier krijgen zij de nodige ondersteuning, scholing en begeleiding op de werkvloer.   Deze medewerker volgt de leerdoelen van de stagiair mee op, evalueert het werk van de stagiair en stuurt eventueel bij, door de dialoog aan te gaan met de stagiair, de praktijkdocent en de teamleden.

Stagiairs in de zorg en de keuken die hun stageperiode beëindigen met een positieve beoordeling zijn ook welkom als jobstudent in weekend- en/of vakantiewerk.

Wil je graag een stage lopen in ons woonzorgcentrum, neem dan contact op met ons en laat ons weten wie je bent, welke studierichting je volgt en welke stageplek je zoekt. Contacteer ons.