Het woonzorgcentrum beschikt over een eigen productiekeuken. Dit betekent dat elke maaltijd in huis wordt bereid met kwalitatieve ingrediënten door eigen medewerkers.
Elke ochtend serveren we ontbijt in de leefruimte. Bewoners die dat wensen kunnen ontbijten op de kamer. Het ontbijt bestaat uit boterhammen (keuze van broodsoort) en beleg (zoet of hartig), vergezeld van de nodige koffie, thee of andere drank. Regelmatig komen vrijwilligers langs om eieren te bakken als aanvulling op het normale ontbijt.
's Middags kunnen de bewoners genieten van een driegangenmenu: soep, hoofdgerecht en dessert. Er wordt steeds rekening gehouden met dieetvoorschriften.
Het avondeten bestaat uit boterhammen en beleg.
Er is een werkgroep maaltijdbeleving waaraan bewoners van elke wijk kunnen deelnemen. Zij kunnen hierin meegeven wat de bewoners van hun wijk missen bij de maaltijden. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden, ook suggesties voor het menu worden zoveel als mogelijk meegenomen in de samenstelling van het weekmenu.