Gepubliceerd op:
21
november
2023

Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver zet de lokale helden in de bloemetjes met de award ‘Katelijnse Keien’. De vrijwilligersploeg van het buurtrestaurant van ldc De Plek mocht een kei mee naar huis nemen.

Sint-Katelijne-Waver bulkt van het talent en geëngageerde inwoners. Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver wil deze keien in de bloemetjes zetten met de award ‘Katelijnse Keien’.

Tijdens de ‘Gala-avond van de Katelijnse Keien’ werden de inwoners van Sint-Katelijne-Waver gehuldigd die uitblinken in hun interesse- of werkgebied, die zorgen voor een warme gemeente, die iets uitzonderlijks gepresteerd hebben... De ‘Gala-avond van de Katelijnse Keien’ bestaat sinds 2014 en is daarmee aan zijn tiende editie toe.

De uitreiking vond gisteren plaats in de evenementenhal van BelOrta en werd voorafgegaan door optredens van Dance@Cademy, Dansschool Balanze en Tijl Uylenspiegel.

De vrijwilligersploeg van het buurtrestaurant van ldc De Plek mocht een kei mee naar huis nemen.  “We zijn heel blij dat het harde werk van onze vrijwilligers in de kijker wordt gezet. Elke werkdag verwelkomen ze de vele buurtbewoners die ’s middags komen eten in het buurtrestaurant.  Zij dragen hun steentje bij aan een warme gemeente,” zegt Jeroen Baeten, voorzitter van Zorgbedrijf Rivierenland en schepen in Sint-Katelijne-Waver.